Over Nienke NatuurlijkOpgegroeid met een grote groentetuin en scharrelkippen rondom het huis, ouders die bij ziekte aandacht hadden en een beschuitje of kopje bouillon klaar maakten, een moeder die haar gevoel blindelings vertrouwde en niet zomaar akkoord ging met een voorgeschreven medicijn… Hier is het zaadje van Nienke Natuurlijk geplant!

Diep vanbinnen wist ik al vrij jong waar ik blij van werd en wat ik graag wilde: mensen helpen! De zoektocht naar de vorm hiervan heeft alleen wat langer geduurd. Zo heb ik eerst een opleiding tot onderwijsassistente afgerond. Vervolgens voltooide ik de opleiding tot bewegingsdeskundige, waarbij mijn interesse groeide voor de (preventieve) gezondheid van mensen. Voeding is daar voor mij onlosmakelijk aan verbonden. Uiteindelijk vond ik in 2013 mijn passie in de opleiding tot natuurvoedingskundige aan de Kraaybeekerhof academie in Driebergen.

En nu hoop ik, als afgestudeerd natuurvoedingskundige, met Nienke Natuurlijk mensen te helpen om stralend gezond te worden.

Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging NIBIG onder nummer 526581 en lid van de VNVK (Vereniging van Natuurvoedingskundigen).